Waar:        
Studio Nieuw-Vennep
Wanneer:    
TBA
Voor wie:    
Fotografen die simpel en snel mooie portretfoto’s willen leren maken.
Prijs:       
€125-  incl. BTW en lunch
Aantal:        
Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers

PROGRAMMA

Als muziek- en portretfotograaf zijnde heb ik vaak portretten moeten maken op locatie in in kleine ruimtes of onder hoge tijdsdruk. In deze workshop leer ik je hoe je in elke situatie snel een goede portretten leert maken. Zelfs zonder je erna nog veel moet photoshoppen! Of dat je veel apparatuur nodig hebt, want meer dan één extra flitser of lamp zal er niet gebruikt worden.

10.00 - 10.15: introductie

10.15 - 12.15: Theorie
Hier leer ik je alle basis die je nodig hebt, het snel analyseren van licht in een ruimte, maken van eventueel kleine set, en indien nodig compleet controle over het licht te nemen door de inzet van continulicht of flitslicht.

12.15 - 13.00: Lunch
Spreekt voor zich. Indien dieetwensen laat dit op tijd weten!)

13.00 - 16.00: Zelf aan de slag
Nu gaan jullie zelf aan de slag, van zelf doen leer je namelijk het meeste, je mag zelf een concept bedenken en uitwerken.

Na deelname aan een workshop krijg je ook toegang tot Ferry Knijn Extra! Op deze afgeschermde pagina plaats ik bijna wekelijks video's en tips, tricks en beantwoord ik vragen op het gebied van fotografie op het gebied van fotografie. 

INSCHRIJVEN

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen de factuur, na betaling van de factuur krijgt u de bevestiging.

Uw naam *
Uw naam
Checkbox