Waar:        
Studio in Lijnden (vlak onder Amsterdam)
Wanneer:    
16 november 2019
14 december 2019
Voor wie:    
Fotografen die willen leren hoe je sprekende portretten kan maken van karakteristieke hoofden, met zowel natuurlijk, continu als flistlicht.
Prijs:       
Normaal: €100,-  incl. BTW en lunch
Aantal:        
Normaal: Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

PROGRAMMA

In deze workshop leer ik je hoe je sprekende portretten kan maken van mensen met karakteristieke hoofden, zowel met natuurlijklicht, continulicht als flitslicht. Maar we gaan het ook over poseren en communiceren met je model hebben en hoe je simpel en effectief kleine sets kunt maken met lage budgetten. 

10.00 - 10.15: introductie
Ale eerste gaan we kennis met elkaar maken, en ook kan je vertellen wat JIJ graag wil leren, dan neem ik dat mee in de workshop

10.15 - 10.45: Werken met natuurlijk

In het eerste gedeelte laat ik zien hoe je verschillende looks kunt maken met alleen gebruik van natuurlijk/raam licht. 

10.45 - 11.15: Werken met Continu licht

Continulicht wordt door de LED-technologie steeds toegankelijker. In dit gedeelte laat ik zien hoe je met Led-panelen klassieke hollywood style portretten kan maken. 

11.15 - 12.00: Werken met flits licht

In dit gedeelte gaan we werken met flitslicht. Ik ga je laten zien hoe je met flits zo natuurlijk mogelijk kunt belichten en hoe de persoon er zo karakter vol er uit te laten zien. 

12.00 - 12.15: Nabewerking

In dit gedeelte laat ik zien hoe je simpel en snel heel veel uit je foto kan halen met alleen nabewerking in een RAW-Editor als Lightroom & Capture One Pro. 

12.15 - 12.45 Lunch

Spreekt voor zich, laat wel dieetwensen op tijd weten!

12.45 - 15.30 Zelf aan de slag

Nu gaan jullie zelf aan de slag met de model(len). Je kan nu de geleerde kennis zelf in praktijk brengen. Je mag zelf vanaf nul een foto uitdenken en maken, op deze manier kan ik je helpen op de punten waarop je vast loopt en daar verder op in gaan. Het wordt dus geen trigger-doorgeef-workshop!

15.30 - 16.00 Napraten

Inschrijven

Uw naam *
Uw naam
Checkbox

Let op!

  • Je krijgt de factuur zodra de workshop vol zit, of uiterlijk een week voor aanvang van de workshop.

  • Als je je inschrijft en je annuleert een week voor aanvang van de workshop, zul je als nog 50% de factuur moeten voldoen. Indien je 48 uur voor de workshop annuleert zul je als nog de gehele factuur moeten voldoen. Heb je iemand die je plaats wil overnemen? Dan heb je geen annuleringskosten!

  • Twee dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met wat handig is om mee te nemen

Youtube

Wekelijks plaats ik op mijn YOUTUBE kanaal korte tip videos en vlogs. Abonneer je op mijn kanaal en bij elke 100 volgens gef ik een workshop plaat weg!