Waar:        
Studio in Lijnden (vlak onder Amsterdam)
Wanneer:    
2 november
Voor wie:    
Fotografen die graag mooie portretten willen maken, maar vaak geen grote ruimte hebben. Dus eigenlijk hoe creëer je een studio waar je ook maar bent!
Prijs:       
€125,-  incl. BTW en lunch
Aantal:        
Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

PROGRAMMA

Als muziek- en portretfotograaf zijnde heb ik vaak portretten moeten maken op locatie in kleine kleedkamers of kantoorruimtes. Daarnaast was mijn eerste studio niets meer dan mijn eigen huiskamer waar net aan een achtergrondrol in paste en ik 3 bij 3 meter werkruimte had. In deze workshop ga ik u alles leren om ook in kleine ruimtes toch grootse portretten te kunnen maken.
 

10.00 - 10.15: introductie

10.15 - 11.15: Uitleg
We beginnen eerst met een stukje theorie, over hoe licht en flitsers werken. Daarna gaan we langzaam alles opbouwen. We beginnen met een aantal natuurlijk licht oefeningen en kijken naar licht en bouwen dan vervolgens uit naar diverse situaties en opstellingen. Ik ga je laten zien hoe verschillende lichtvervormers werken zoals paraplu's en softboxen, reflectoren etc.

Mocht je vragen hebben waar je in de praktijk tegen aan loopt, geef het aan dan gaan we deze situaties uitwerken.

13.00 - 13.30: Lunch
Spreekt voor zich. Indien dieetwensen laat dit op tijd weten!)

13.30 - 16.00: Zelf aan de slag
Na de lunch is de studio voor jullie en mogen jullie zelf aan de gang met de geleerde kennis.

Na deelname aan een workshop krijg je ook toegang tot Ferry Knijn Extra! Op deze afgeschermde pagina plaats ik bijna wekelijks video's en tips, tricks en beantwoord ik vragen op het gebied van fotografie op het gebied van fotografie. 

INSCHRIJVEN

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen de factuur, na betaling van de factuur krijgt u de bevestiging.

Naam *
Naam
Inschrijven

Let op!

  • Je krijgt de factuur zodra de workshop vol zit, of uiterlijk een week voor aanvang van de workshop.

  • Als je je inschrijft en je annuleert een week voor aanvang van de workshop, zul je als nog 50% de factuur moeten voldoen. Indien je 48 uur voor de workshop annuleert zul je als nog de gehele factuur moeten voldoen. Heb je iemand die je plaats wil overnemen? Dan heb je geen annuleringskosten!

  • Twee dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met wat handig is om mee te nemen

Youtube

Wekelijks plaats ik op mijn YOUTUBE kanaal korte tip videos en vlogs. Abonneer je op mijn kanaal en bij elke 100 volgens gef ik een workshop plaat weg!